Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M6 fasade e izoluar për konstruksion te fortë

SMARTIA M6 fasade e izoluar për konstruksion te fortë

Përshkrim

SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.

Avantazhet

  • Rritja ndriçimi natyral falë dizajnit të sistemit
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë të sistemit
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Gama e madhe e zgjidhjeve
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm

Performancë

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ±3 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R7, RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
A4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1

Karakteristikat

INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
568
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
2082
UF
nga 1,5 deri në 3,3 W/m²K
LLOJI I INSTALIMIT
Strukturale
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
GJERESIA E KOLLONES
65 deri në 223 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
GJERESIA E TRAVERSES
30 deri në 179 mm
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë