Alumil Albania
Choose your local website
Sistem struktural SMARTIA M50

Sistem struktural SMARTIA M50

Përshkrim

SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficensë të lartë energjitike, e cila ofron nje pafundësi zgjidhjesh dhe i përmbush të gjitha kërkesat e arkitekturës moderne.

Avantazhet

 • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm tenergjitik
 • Niveli i lartë i sigurisë për shkak të mbrojtjes K3 kundra vjedhjeve
 • FB 4S me buldozerë, FB 6S.
 • EI 30 i mbrojtur nga zjarri.
 • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
 • Funksionaliteti maksimal
 • Rritja e dritës natyrore
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Rritja e përshkrueshmerise të dritës natyrore falë dizajnit të sistemit
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
50 mm

Performancë

REZISTENCA NDAJ GODITJEVE
I5 /E5
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ±3 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R7
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1
REDUKTIMI I ZERIT
32, 42,47
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
RREZISTENCE NDAJ ZJARRIT
E30, Eë30
REZISTENCA NDAJ PLUMBAVE
FB6S, FB4

Karakteristikat

INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
1300
GJERESIA E KOLLONES
12 deri në 234 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
1300
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
UF
nga 1,0 deri në 1,8 W/m²K
GJERESIA E TRAVERSES
12 deri në 234 mm
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë