Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M35 një sistem fasade për transparencë maksimale

SMARTIA M35 një sistem fasade për transparencë maksimale

Përshkrim

SMARTIA M35 është një sistem fasade me "vlerë për paranë" që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. 

Dizajni i tij minimal ofron një reduktim të pamjes, krahasuar me të tjerë Sisteme Fasadash, në 35mm, e bën SMARTIA M35 ideale për Arkitekturë Transparente. 

Avantazhet

 • Përmirësimi i dritës natyrale.
 • Ideale për ndërtime që kërkojnë dizajn minimal siç janë vitrinat e dyqaneve.
 • Niveli i rritur i komoditetit.
 • Performanca të certifikuara përsa i përket përshkrueshmërisë së ajrit, ngushtësisë së ujit dhe presionit të erës.
 • Efikasitet i shkëlqyeshëm i energjisë.
 • Rritja e qendrueshmërisë statike, edhe në dukuritë ekstreme natyrore.
 • Shërbim minimal pas shitjes.
 • Produkt efikas përsa i përket kostos, e krahasuar me konkurrencën.

   

   

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
35 mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa Dizajnit ± 1,6KN/m², Ngarkesa Sigurisë ± 2,4KN/m²

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
E fiksuar, Projektuar, Projektuar Paralelisht, Ngritje dhe Rreshqitje
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
451 cm4
GJERESIA E TRAVERSES
50 deri në 200 mm
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
540 cm4
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4mm deri në 54mm
GJERESIA E KOLLONES
50 deri në 200 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Pllakë presioni
UF
nga 1,2 deri në 2,2 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare fikse
Dritare e projektuar me hapje nga jashtë
Dritare e projektuar me hapja paralele nga jashtë
Dritare me hapje Antiribaldi