Alumil Albania
Choose your local website
Sistem fasade me performancë të lartë SMARTIA M7

Sistem fasade me performancë të lartë SMARTIA M7

Përshkrim

SMARTIA M7 është një sistem fasade e kompletuar persa i përket eficensës së lartë energjitike, e cila ofron një cilësi të lartë konstruktive me çmime të arsyeshme duke përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë. 

Avantazhet

  • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
  • Funksionalitet maksimal
  • Rritja e dritës natyrore
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e dritës natyrore falë dizajnit të sistemit
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
50 mm

Performancë

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC4

Karakteristikat

LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
UF
nga 1,0 deri në 2,3 W/m²K
GJERESIA E KOLLONES
28 deri në 250 mm
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
973
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
GJERESIA E TRAVERSES
16,5 deri në 257,5 mm
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
2788
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë