Alumil Albania
Choose your local website
Sistem fasade COMFORT M3 për montim më të shpejt

Sistem fasade COMFORT M3 për montim më të shpejt

Përshkrim

M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt

Avantazhet

  • Rritja e pershkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Gjenerike

ESTETIKE
Gjysëm -Strukturale

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm

Performancë

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m1
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R6
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4

Karakteristikat

LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Kasë alumini e vazhduar
GJERESIA E KOLLONES
49 deri në 139 mm
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
68
UF
nga 3,7 W/m²K
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
501
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
GJERESIA E TRAVERSES
47 deri në 154 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë

Dosje referuese