Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M8800 Parmak Dritareje

SMARTIA M8800 Parmak Dritareje

Përshkrim
SMARTIA M8800 është një sistem parvazi (davanciale) për dritare, me izolim dhe pa profile, që përdoret për largimin e ujrave, gjithashtu përdoret si një zgjidhje më e mirë për zëvendësimin e mermerit
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
Gjenerike
APLIKIME
Rifiniture e jashtme ndërtesave, Dritare, Vitrinë dyqanesh
IZOLIMI TERMIK
No
FINITURAT
Prej alumini
SHPIM
Shpime ovale cdo 300mm
Karakteristikat Teknike
GJERESIA
50-320 mm
PJERRESIA
GJATESIA MAKSIMALE PA BASHKIM
3000 mm
ZGJERIMI PROFILIT
1.2mm/m për 50°C
Karakteristikat
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Fletë alumini dhe profil tubolar I izoluar