Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve

COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve

Përshkrim
The COMFORT Sistemi Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mentesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arësye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Integrohen tek sistemet me rrëshqitje dhe me mentesha.
  • Zgjidhje me konstruksion fiks, me mentesha dhe me rrëshqitje
  • Instalim i lehtë
  • Kanë mundësi për t'u vendosur në hapësira me dimensione të mëdha
  • Elegancë me pamje vizive mjaft të reduktuara
  • Operim me lehtësi dhe funksionalitet me jetë-gjatësi të madhe
Gjenerike
LLOJET
me kornizë alumini
PERDOR
mbrojtje kundër insekteve
APLIKIME
rezidenca, hotele, ambiente industriale tek të gjitha sistemet e dritareve prej çfarëdo lloj materiali (aluminin, dru, pvc)
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
Hapësira të vogla dhe të mesme
MATERIAL
fibra xhami të përforcuara, rezistojnë edhe nga veprimet e kafshëve shtëpiake
KONSTRUKSIONET
fikse, me mentesha, me rrëshqitje, të varura sipër
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Rrëshqitje nga poshtë
02
Rrëshqitje nga lartë
03
Me hapje
04
Fikse