Alumil Albania
Choose your local website

Sisteme Plotësuese për Dyer - Dritare

Përmirëso dritaret e shtëpisë duke shtuar funksione shtesë, siç janë ekranet e insekteve të aluminit dhe dritaresil për të mbajtur mushkonjat dhe shiun larg shtëpisë tënde
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

M8800-M8800_PHOTO M8800
SMARTIA M8800 është një sistem parvazi (davanciale) për dritare, me izolim dhe pa profile, që përdoret për largimin e ujrave, gjithashtu përdoret si një zgjidhje më e mirë për zëvendësimin e mermerit
AdobeStock_167185957 M850
Sistemi COMFORT Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mentesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arësye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik.
Krahasim Produkti (0)