Alumil Albania
Choose your local website
WOODEE Kompozit druri për veshje verande

WOODEE Kompozit druri për veshje verande

Përshkrim
Produkt me përbërje druri, me cilësi të lartë, në formën e profileve, material ideal për ambiente të brendshme apo të jashtme si për shembull verandë, veshje dekorative muri si edhe aplikime për rrethime (gardh). Ka një raport përbërje special (60% dru dhe 40% polietilen) si edhe me një gamë mjaft të gjerë zgjidhjesh, cilësi të shkëlqyer si edhe qendrueshmëri të lartë. E gjitha kjo shoqërohet edhe me një garanci 25-vjeçare.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Ndjenja absolute e drurit
  • 25-vjet garanci
  • Rezistencë ekstreme kundrejt efekteve natyrore, kundër parazitave të drurit, klorit si edhe ujit të kripur
  • Solide dhe mjaft të qëndrueshme
  • Karakteristika me cilësi të lartë kundër deformimit
  • Mund të ecësh këmbëzbathur pa u djegur, rrëshqitje ose rreziku nga ndonjë ashkël
  • Pothuajse asnjë mirëmbajtje
  • Mjaft miqësor ndaj ambientit
Gjenerike
KUALITETI
perfekte
PERDOR
decking, rrethime, veshje dekorative muri, brenda/jashtë
APLIKIME
rrugica, parqe, shëtitore, pedonale, oborre, ambiente afër pishinave, shkallë, veshje dekorative
REZISTENCA
kundër parazitëve të drurit, kalbjes, lagështisë, kripës, klorit, njollave, kushteve atmosferike, UV
PERPUNIMI MEKANIK
ngjason me dru të fortë
GARANCIA
25 vjet
Karakteristikat Teknike
RECETE
60% dru i pastër, 40% polietilen i pastër
SEKSION TERTHOR
profile solide (masive)
PROFIL
3 për deck, 1 për veshje dekorative dhe 1 për rrethime (gardh)
STRUKTURA - SIPEERFAQESORE
pse (5)
VARIACIONI NGJYRAVE
nëntë (9)
DIMENSIONET
137 x 22 x 4000mm (deck)
DENSITETI MATERIALIT
1210 Kg/m³
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Kuverte standarde
02
Kuvertë e gjerë
03
Kuvertë e shtruar
04
Mbulesa dekorative
05
Sistem rrethimi (gardh)
06
Sistem rrethimi (gardh)
07
Sistem rrethimi (gardh)