Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M4000 Fletë Polikarbonati

SMARTIA M4000 Fletë Polikarbonati

Përshkrim

Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj.

Avantazhet

  • E disponueshme në dy lloje bazë (të dhomëzuara dhe të ngurta) në trashësi, ngjyra dhe numri i dhomave.
  • Më i përshtatshëm se materialet e tjera tradicionale, siç është qelqi.
  • Të lehta, fleksibël, pothuajse të pathyeshme, të izoluara, transparencë drite, i papërshkueshëm nga zëri dhe mbrojtëse nga rrezet ultra violet
  • Pastrohen lehtë pasi që pluhuri vështirë se mund të grumbullohet mbi to.
  • Ofrohet në dimensione të ndryshme standarde dhe të personalizuara.

Certifikimet

Gjenerike

LLOJET
Solide dhe të dhomëzuar
MATERIALE
Sabic PC Rezinë
KONSTRUKSIONET
πλαίσιο από αλουμίνιο για σταθερά παράθυρα, με περβάζια παραθύρων, προβαλλόμενο παράθυρο
ATRIBUTET
Pothuajse i pathyeshëm, kursim i energjisë, reduktim i zhurmës, ngushtësia e ujit, pastrimi i lehtë, trajtimi i lehtë, mbrojtja nga rrezet Ultra Violet, pengon përhapjen e zjarrit.

Karakteristikat Teknike

TRASHESIA
4-40mm për fletët e dhomëzuara, 2-10mm për solidet
SHTRESAT
Dopje (2) deri në shtatë (7) shtresa
DIMENSIONE STANDARDE
2100 x 6000mm (sa komorama 4-20mm debljine), 1250 x 6000mm (sa komorama 20-40mm debljine), 2050 x 6100mm (čvrsti)
PESHA
0.8 – 3.2 Kg/m2
TRANSFERIMI NXEHTESISE
Nga 2.2 W/m2K pwr 20mm deri në 3.9 W/m2K për 4.0mm trashësi
RREZATIMI ULTRA-VIOLET
Mbrojtëse ndaj rrezeve ultraviolet e ngjitur në material
DEVIJIM LINEAR
0.065mm/m°C
RREZISTENCE NDAJ ZJARRIT
Class 1
VARIACIONI NGJYRAVE
transparente, bronzi, jeshile, blu, e bardhë
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
2 mure (Trashësi 4-6mm)
02
3mure (Trashësia 8-10-16-20)
03
5 mure (Trashësi 16-20 mm RDC)
04
7 mure