Alumil Albania
Choose your local website

Materiale Ndërtimi

Materiale ndërtimi per ndertesen tuaj, duke filluar nga polikarbonat dhe përpunim druri ose stolisje druri te përbërë.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

Polycarbonates-AdobeStock_195458808 M4000
Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj.
Krahasim Produkti (0)