Alumil Albania
Choose your local website
SUPREME SF85   Dyer me palosje me izolim termik

SUPREME SF85 Dyer me palosje me izolim termik

Përshkrim

Sistem dyersh me palosje me izolim termik mjaft cilësor me mekanizëm funksionimi me rrëshqitje në pjesën e poshtme,  i cili kombinon pamje estetike minimale me një performancë të shkëlqyer, dimensione shumë të mëdha me linja të  dukshme mjaft të ulëta, mbrojtje e theksuar kundër vjedhjeve me një larmishmëri.

Avantazhet

  • Dimensione shumë të mëdha përsa i përket lartësisë (deri në 4.0m), gjerësia e fletës (deri në 1.5m) dhe gjerësi totale (pothuaj “infinit”)
  • Elegancë dhe dizenjim minimal absolut si edhe linja të dukshme jashtëzakonisht të reduktuara
  • Larmishmëri mjaft e lartë e zgjidhjeve me numër fletësh tek ose çift, konstruksione këndore, opsione të fletëve gjysëm strukturale, me hapje nga brenda ose nga jashtë
  • Performancë jashtëzakonisht e mirë përsa i përket përshkueshmërisë të ajrit, rezistencës së erës si edhe hermecitetit kundër ujit
  • Kursime të rëndësishme në lidhje me energjinë dhe koston për hir të izolimit termik ekselent si edhe vlerave-U
  • Nivele mjaft të larta sigurie dhe mbrojtjeje kundër vjedhjes, duke realizuar në të gjithë sektorët e sistemit, standartet e sigurisë
  • Operim i qetë dhe funksionalitet me jetëgjatësi dhe të pandërprerë

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJI PANELIT
me rrëshqitje poshtë
PANELI
panel me kornizë alumini, panel gjysëm struktural
APLIKIME
rezidenciale me gjerësi paneli deri 1.5m, kommerciale me 4.0m lartësi paneli, për projekte serioze

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KANATIT
85mm
XHAMI
28-58mm
POLIAMID
Dopio 40mm
PJESE IZOLUESE FIKSE
Izolim termik me "Koltherm" dhe shkumë izoluese PE (polietileni)
GOMINA QENDRORE
Teke prodhuar nga bashkë-ekstrudimi EPDM dhe shkumë
BRAVA
Katër ganxha mbyllje
ALUMINI I DUKSHEM
105mm
PESHA MAKSIMALE
200Kg/ po krilu
LARTESIA MAKSIMALE
200Kg/ kanatë
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
4.0m

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
Klasa 9A , IFT
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
klasa 4, IFT
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
klasa C3/B3, IFT
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
PAS24, UK

Karakteristikat

PERFORMANCA TERMIKE
1.0 W/m²K, IFT
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Vetrata të panumerta në një anë
02
Vetrata të panumerta plus derë
03
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)
04
Vetrata të panumerta në një anë
06
Konstruksion këndor me derë teke
07
Konstruksion këndor me vetrata të panumërta nga të dyja anët
05
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)
Numër çift i vetratave në njërën anë
Numër çift i vetratave plus dyer
Vetrata çift & tek në të dyja anët (takim kokë më kokë)