Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA Μ9800 Dyer me palosje pa izolim termik

SMARTIA Μ9800 Dyer me palosje pa izolim termik

Përshkrim

SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet

  • Përpunim dhe instalim i lehtë
  • Performancë e lartë për sa i përket rezistencës të erës, përshkueshmërisë të ajrit si edhe hermeticitetit kundër ujit
  • Përgatitje e lehtë me dimensione deri në 3.3m lartësi dhe 125Kg për fletë
  • Strukturëe për funksion me kohë të gjatë dhe pa ndërprerje

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
No
LLOJI PANELIT
me rrëshqitje poshtë ose e varur lart
PANELI
panel i kornizuar me profile alumini me pjesë e brendëshme xham
APLIKIME
rezidenca moderne, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KANATIT
50 mm
XHAMI
deri në 32 mm
GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM
BRAVA
dopjo ganxha mbyllje
ALUMINI I DUKSHEM
146 mm
PESHA MAKSIMALE
80Kg për kanatë
LARTESIA MAKSIMALE
2.5 m
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.0 m