Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M19800 Dyer me palosje me izolim termik

SMARTIA M19800 Dyer me palosje me izolim termik

Përshkrim

SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet

  • Dimensione të mëdha deri në 3.3m lartësi dhe 125Kg për kanatë
  • Strukturë solide e cila realizon funksionim për kohë të gjatë dhe pa ndërprerje
  • Izolim termik mjaft i lartë si edhe kursim energjie
  • Performncë e lartë për sa i përket rezistencës kundër erës, përshkueshmërisë të erës dhe hermiticitetit kundër ujit
  • Përpunim dhe Instalim i lehtë

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJI PANELIT
mekanizmi funksional i varur lart
PANELI
panel i kornizuar me profile alumini me pjesë e brendëshme xham
APLIKIME
rezidenca moderne, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante.

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KANATIT
50 mm
XHAMI
deri në 32 mm
POLIAMID
Dopjo 18 mm
GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM
BRAVA
Dopio ganxha mbyllje
ALUMINI I DUKSHEM
146 mm
PESHA MAKSIMALE
80Kg për kanatë
LARTESIA MAKSIMALE
2.5m
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.0 m

Performancë

UF
1.2 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
4A, IFT
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
cl. 3, IFT
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C1/B1, IFT
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)
02
Vetrata të panumerta në një anë
03
Vetrata të panumerta plus derë
04
Vetrata të panumerta në një anë
05
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)
06
Vetrata të panumerta në një anë
07
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)