Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje jo I izoluar SMARTIA M14600

Sistem me rrëshqitje jo I izoluar SMARTIA M14600

Përshkrim

SMARTIA M14600 është sistem i ri me rrëshqitje i ALUMIL me linja jashtëzakonisht elegante, duke përfshirë të gjithë ekspertizën e ALUMIL Grup. Ajo i plotëson trendet moderne arkitekturore dhe kërkesat për performancat veçanërisht të larta dhe është zgjidhja ideale për zonat me klimë më të ngrohtë.

Avantazhet

  • Raporti shumë i mirë çmim / cilësi
  • Dizajn modern
  • Dritë natyrale e përmirësuar në sajë të profileve të hollë prej alumini
  • Niveli i mirë i sigurisë
  • Izolim i mirë i zërit
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Shumëllojshmëri të tipologjive
  • Funksionalitet i lartë

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
35 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
88,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
62 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
23 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 26 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy furca tre membranore

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B2

Karakteristikat

UF
Od 1,9 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit, Rrëshkitje ne zgavrën e murit,
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
03
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
04
Dritare me kanat tek me pjesë fikse
05
Dritare dopje me rrëshqitje paralele me prerje 90°
06
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prerje 90 °
07
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90° me rrjetë insektesh
08
Dritare me kanat tek me rrëshqitje me pjesë fikse prerje 90°
09
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
10
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90°
11
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë
12
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë dhe prerje 90°
13
Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë
14
Dritare me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë dhe grilë
15
Sistem tek horizontal me futje në mur me rrjetë insketesh & grilë
16
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë