Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9200

Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9200

Përshkrim

COMFORT M9200 është sistem me rrëshqitje jo i izoluar me formë harkore.

Avantazhet

  • Raporti shumë i mirë për paratë
  • Zgjidhje ekonomike për shtrirje të vogla dhe të mesme
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Harkore

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
38 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
102 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
82,3 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 mm deri në 20 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Rreshjkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me llastiqe hi-fin

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe, treshe me rrëshkitje horizontale, Mynyra takimi, Tipologjitë me futje në mure, Kombinuar me Rrjetë insektesh dhe grila
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
03
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
04
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
05
Sistem tek horizontal me futje në mur me rrjetë insketesh & grilë
06
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë

Dosje referuese