Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9050

Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9050

Përshkrim

COMFORT M9050 është një sistem me rrëshqitje jo i izoluar, karakteristikat kryesore të të cilit janë pesha e ulët dhe forma e lakuar e profileve.

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Zgjidhje ekonomike për hapësira të vogla
  • Shumëllojshmëri e gjerë e tipologjive

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Harkore

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
32 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
88 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
79 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 20 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Rreshjkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me llastiqe hi-fin

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 2Α
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe treshe me rrëshkitje horizontale, Mynyra takimi, Tipologjitë me futje në mure, Kombinuar me Rrjetë insektesh dhe grila
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me grila rrotulluese
03
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me Superluç fiks
04
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
05
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
06
Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami
07
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë
08
Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë