Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M450 Sistem i izoluar me ngritje dhe rrëshqitje

SMARTIA M450 Sistem i izoluar me ngritje dhe rrëshqitje

Përshkrim

SMARTIA M450 përfaqëson gjeneratën e ardhshme të sistemeve të avancuara për dyer me ngritje dhe rrëshqitje me dizajn minimal. Ai plotëson kërkesat e rezidencave bashkëkohore për termoizolim të lartë dhe estetikë moderne.

Avantazhet

  • Dizajn minimal dhe inovativ me vetëm 25 mm gjerësi të aluminit të dukshëm në profilin ndërmjetës, si për tipologjitë me ngritje & rrëshqitje dhe ato vetëm me rrëshqitje
  • Kursime të larta energjie falë eficencës së jashtëzakonshme të energjisë
  • Lehtësi e madhe përdorimi dhe funksionalitet i lartë
  • Kornizë e lehtë për t'u pastruar
  • Shumëllojshmëri e gjerë tipologjish
  • Cilësi e jashtëzakonshme me performancë të certifikuar

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Ngritje & Rrëshqitje, Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
113 mm
GJERESIA KANATIT
45 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
124,5 mm ngritje & rrëshqitje , 114 mm rrëshqitje
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
LLOJI XHAMIT
Dopio -Treshe
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
36 mm
MEKANIZMI
Mekanizmi ngritje & rrëshqitje, mekanizmi rrëshqitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrike me furça me tri fije dhe/ose llastik EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
45 mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
REDUKTIMI I ZERIT
40 dB

Karakteristikat

UF
Nga 1,3 W/m²K
PESHA KANATIT
më shumë se 200 kg në tipologjinë me ngritje dhe rrëshqitje, më shumë se 180 kg në tipologjinë me rrëshqitje
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanat me rrëshqitje horizontale, me takim kokë më kokë
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele
Kanat dopio me ngritje rrëshqitje me rrjetë insektesh
Sistem katërsh me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prag të ulët
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
Kanat dopio me rrëshqitje horizontale me rrjetë insektesh
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese