Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M45000 me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje

SMARTIA M45000 me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje

Përshkrim

SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë të nevojave duke përdorur profile të njëjta për ndërtimin e tipologjive me rrëshqitje të thjeshtë si dhe me ngritje & rrëshqitje. Zgjidhje ideale për hapësira të mëdha dhe klimë të ngrohtë.

Avantazhet


Lehtësi e madhe në përdorim dhe funksionalitet i lartë
Dizajni i njëjtë për ndërtime të ndryshme me tipologji me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje
Linja minimale për tipologjitë me rrëshqitje me pamje maksimale
Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
Cilësi e jashtëzakonshme me performancë të çertifikuar

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje, Ngritje & Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
45 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
76 mm sliding/ 80,5 mm lift & slide
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
32 mm sliding/ 83 mm lift & slide
LLOJI XHAMIT
Double
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
30 mm
MEKANIZMI
Lift & slide mechanism Sliding mechanism
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrical with tri-fin brushes and/or EPDM gaskets
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
40 mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
Class E900
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Horizontal Sliding Sashes, Meeting stile,
PESHA KANATIT
up to 180kg sliding/ up to 300kg lift & slide
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Double Lifting Sliding Sash
Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele
Four Lifting Sliding Sashes Meeting Style
Sistem katërsh me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
Triple Lifting Sliding Sash
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prag të ulët
Double Horizontal Sliding Sash
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
Triple Horizontal Sliding Sash
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
Four Horizontal Sliding Sashes Meeting Stile
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
Double Horizontal Sliding Sash with Narrow Interlocking Profile
Dopio kanat me rrëshqitje me profil tek ndërmjetës
Triple Horizontal Sliding Sash with Narrow Interlocking Profile
Tri kanate me rrëshqitje me profil tek ndërmjetës
Four Horizontal Sliding Sashes Meeting Stile with Narrow Interlocking Profile
Katër kanate me rrëshqitje me takim kokë më kokë me profil tek ndërmjetës