Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje i izoluar SMARTIA S350

Sistem me rrëshqitje i izoluar SMARTIA S350

Përshkrim

SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.

Avantazhet

  • Vlerë e shkëlqyeshme në raport parash
  • Kursime të konsiderueshme të energjisë në sajë të efikasitetit energjetik të sistemit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Përmirësim i ndjeshëm i ndriçimit natyral në sajë të dizajnit të produktit
  • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
  • Dizajn modern
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
35 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
101 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
102 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 28 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy nivele furcash tre membranore brush
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm, Thermoplastic

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7Α
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B3
REDUKTIMI I ZERIT
38 dB

Karakteristikat

UF
od2,9 do 4,8 W/m²K
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele,Mynyra takimit, Rrëshkitje në zgavër të murit.
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
03
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
04
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
05
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh
06
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
07
Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë
08
Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë
09
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë
10
Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë rrotulluese
11
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me Superluç fiks
12
Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami