Alumil Albania
Choose your local website
Sistem izolues minimal me rrëshqitje SUPREME S500 PHOS

Sistem izolues minimal me rrëshqitje SUPREME S500 PHOS

Përshkrim

SUPREME S500 PHOS i izoluar termikisht vendos standarde të reja për minimalizmin, me linjat e tij të qarta simetrike, funksionalitetin mbresëlënës dhe zbatimin e teknologjisë së përparuar.

Avantazhet

  • Dizajni minimal me profile të fshehura dhe linja simetrike të qarta për dritë natyrale maksimale.
  • Profili i ngushtë i ndërthurur me gjerësi të pamjes të profilit vetëm 25 mm për një pamje të papenguar.
  • Versioni Eclipse përmban një pjesë të poshtme të zhytur të mbuluar me përfundimin e dyshemesë, duke krijuar uniformitet në dizajn dhe duke siguruar një sipërfaqe të sheshtë për qasje të lehtë.
  • Versioni Total Eclipse ofron dizajnin përfundimtar minimal, me të gjitha gjurmët e mbuluara nga tavani, dyshemeja dhe muret, duke rezultuar në një pamje të qetë.
  • Revolucioni i vërtetë i sistemit është aftësia për të sfiduar gravitetin duke përdorur versionin SUPREME S500 SlideAir, i cili ofron eliminimin e forcës së nevojshme për të përdorur brezin duke shtuar teknologjinë magnetike.

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Performancë

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
c3
REDUKTIMI I ZERIT
41dB

Karakteristikat

GJERESIA KANATIT
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
PESHA KANATIT
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
MEKANIZMI
LLOJET E TIPOLOGJIVE
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
2 sashes / 2 track IFS
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
Fixed / 2 sashes
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
Multitrack