Alumil Albania
Choose your local website
Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS

Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS

Përshkrim

SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat dhe pjesë të fshehura. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme të profilit të aluminit prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e tij në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe ngarkesës së erës, e bën atë ideal për projektet e kërkuara.

Avantazhet

  • Kursim i lartë energjie falë performancës së jashtëzakonshme termike
  • Dritë natyrale e shtuar prej dizajnit minimal të sistemit
  • Lehtësia përdorimi dhe funksionalitet i lartë
  • Niveli i lartë sigurie
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e qasjes sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
67 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
72 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
109 mm
LLOJI XHAMIT
Dopje
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
28/34/40 mm
MEKANIZMI
Euro-Groove, Euro-nut
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrale me 3 nivele gominash EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 30 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 kg
UF
nga 2 në 2,3 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Per te gjitha tipologjite me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D
03
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
04
Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët
05
Hapje me dy poizicione (antiribaldi) teke me pjesë fikse xhami
06
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)