Alumil Albania
Choose your local website
Sistemi minimal me rrëshqitje i izoluar SMARTIA M630 PHOS

Sistemi minimal me rrëshqitje i izoluar SMARTIA M630 PHOS

Përshkrim

 Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën e lartë termike. Duke ndjekur filozofinë "më pak është më shumë", të gjithë profilet prej alumini mund të fshihen në mur, duke siguruar një ndjenjë të re komoditeti me funksionalitet të lartë dhe siguri më të madhe.

Avantazhet

 
  • Elegancë, rehati dhe plot dritë natyrale falë dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të gjera të xhamit
  • Kursim i lartë i energjisë falë performancës së jashtëzakonshme termike
  • Izolimi i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Lehtësi aksesi ideale për fëmijët, pleqtë dhe njerëzit me nevoja të veçanta
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Cilësi e jashtëzakonshme me performancë të certifikuar

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
TRAJTIMI SIPERFAQES
Imitim Druri, Ngjyrat e Anodizimit, Të gjithë lyerjet me pudër

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
63 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
Profile ascunse
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
44 mm
LLOJI XHAMIT
Dublu- Triplu
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
32 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral cu perii tri-fin
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
32mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamida, PVC

Performancë

UE
1,43 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
7A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
3
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5
REDUKTIMI I ZERIT
42dB

Karakteristikat

PESHA KANATIT
Pana la 250 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Canate glisante orizontale, Profil de imbinare, Combinatii cu canate fixe
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
Dritare me kanat tek me pjesë fikse
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh
06
Dy kanate me rrëshqitje horizontale me drita të fiksuara
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami
Kanat tek me futje në mur
Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh
Kanat tek me rrjetë insektesh
Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh
Tipologji Këndore