Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Përshkrim

SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer

Avantazhet

  • Vlerë e lartë në raport parash
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Funksionaliteti maksimal
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Rritja e qëndrueshmërisë dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore, Klasike

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA KANATIT
59 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 47 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
18
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë