Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar COMFORT M940

Sistem me hapje jo I izoluar COMFORT M940

Përshkrim

COMFORT është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë të kënaqshme dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Zgjidhje ekonomike për hapësira të vogla
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
37 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
81,7 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
131 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 mm deri në 24 mm
MEKANIZMI
Dhome - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 8A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 130 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë
08
Dritare dopje me Rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
09
Derë hyrje me hapje nga brenda me prag
10
Derë hyrje me hapje nga jashtë me prag

Dosje referuese