Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SUPREME S91

Sistem me hapje i izoluar SUPREME S91

Përshkrim

Sistemi SUPREME S91 u projektua posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të shtëpive pasive. Është ideal për ndërtime të rënda dhe eficente në energji duke ofruar nivel të lartë sigurie. Zhvillimi i sistemit u nxit nga nevoja për performancë më të mirë sa i përket izolimit termik, përshkimit të ujit, si dhe reduktimit akustik. Sistemi është zgjidhja perfekte për tregjet më të kërkuara.

Avantazhet

  • Kursimet maksimale të energjisë në sajë të eficensës energjitike së Shtëpive Pasive
  • Niveli i lartë sigurie
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Cilësi të jashtëzakonshme me shfaqje të certifikuara
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit.

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
91 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
151 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
nga 3mm në më shumë se 81 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele shkume dhe llastiqesh EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 54 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1650
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REDUKTIMI I ZERIT
47 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
UF
nga 0,67 në 1,1 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore