Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA S77 Sistem i izoluar me hapje

SMARTIA S77 Sistem i izoluar me hapje

Përshkrim

Sistemi SMARTIA S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Avantazhet

 • Kursim të lartë energjie falë efiçencës së lartë të energjisë (Të certifikuara për Shtëpitë Pasive)
 • Nivel i lartë sigurie
 • Izolim akustik i jashtëzakonshëm
 • Lehtësi përdorimi dhe fuksionalitet i lartë
 • Dizenjim Modern
 • Lehtësisht të aksesueshme në bazë të specifikimeve për njerëz me aftësi të kufizuara dhe fëmijë
 • Varietet i gjerë tipologjish dhe zgjidhjesh
 • Cilësi e veçantë me performancë të certifikuar
 • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionalitet në rast kushtesh të rënda klimaterike.

Certifikimet

 • atg
 • PAS 24
 • QB-PROFILES-ALU-RPT-FR

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
77 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 72 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me 3 nivele me EPDM & llastiqe me shkumë dhe EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm , Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

UE
nga 0,85 në më shumë se 1,4 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REDUKTIMI I ZERIT
42 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
UF
nga 0,85 në 2,42 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione, dritare me sistem Pivot.
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D
03
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
04
Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Dritare Pivot Horizontale
09
Dritare Pivot Vertikale
10
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)
12
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)
14
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
15
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
16
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)