Alumil Albania
Choose your local website
Sistemi i izoluar me hapje SMARTIA S67 URBAN

Sistemi i izoluar me hapje SMARTIA S67 URBAN

Përshkrim

SMARTIA S67 URBAN është një sistem i ri i izoluar me hapje, që ofron një estetikë unike duke kombinuar pamjen industriale së bashku me performancat kryesore të këtij sistemi. 

Avantazhet


  • Vlerë e shkëlqyeshme përsa i përket apektit financiar.
  • Kursim i lartë i energjisë falë nivelit të lartë të performancës termike.
  • Sistem që i përgjigjet plotësisht trendit arkitektonik të dizajnit industrial, që është në rritje të vazhdueshme. 
  • Ideale për rinovimin e dritareve të vjetra prej çeliku, duke kombinuar pamjen e saj të veçantë së bashku me të gjitha avantazhet krahasuese të një sistemi prej alumini të izoluar termikisht.
  • Shumëllojshmëri e zgjidhjeve arkitektonike dhe tipologjive.
  • Akses i lehtë në përputhje me legjislacionin për personat me aftësi të kufizuara dhe fëmijët.
  • Performancë e lartë e certifikuar, përsa i përket përshkueshmërisë së ajrit dhe të ujit.
  • E lehtë për t'u përdorur dhe sistem i lartë funksional.

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
105 mm
GJERESIA KANATIT
65 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
85 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
135 mm
LLOJI XHAMIT
I dyfishtë- I trefishtë
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
nga 10 mm në më shumë se 44 mm
MEKANIZMI
Mekanizëm Euro-Groove
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik ne 3 nivele me llastiket EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
21 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm Poliamide me fije xhami, Shkume Izoluese PE, SHUFER TERMOIZOLUESE

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
E750
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
KLASI 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3/B3

Karakteristikat

PESHA KANATIT
më shumë se 180 kg
UF
nga 1,9 në 2,8 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë e hapjes me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare fikse
02
Pjesë fikse xhami dopje
04
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
05
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
06
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
07
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

Dosje referuese