Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

Përshkrim

SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose të harkuar
  • Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Cilësi e lartë me shfaqje të certifikuara
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit

Certifikimet

  • PAS 24

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
67 mm
GJERESIA KANATIT
75 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
67 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
67mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 58 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm fibër xhami polyamide, PE shkumë izoluese

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REDUKTIMI I ZERIT
45 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
UF
nga 1,5 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare fikse
02
Pjesë fikse xhami dopje
04
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
05
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
06
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
07
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë