Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M9660 Phos

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M9660 Phos

Përshkrim

SMARTIA M9660 PHOS ofron tipologji kanatesh të fshehur. Falë dizajnit të tij minimal, ai maksimizon dritën natyrale dhe redukton më tej gjërësinë e aluminit të dukshëm duke ruajtur performancën e lartë të izolimit termik dhe hidroizolimit që karakterizon të gjitha sistemet me hapje të izoluara termikisht. 

Avantazhet

  • Vlerë e shkëlqyer përsa i përket raportit të parasë.
  • Dritë natyrale e përmirësuar falë dizajnit minimal të sistemit.
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë.
  • Pamje elegante falë vijave të drejta të profileve.
  • I përshtatshëm për të gjitha zonat klimatike falë nivelit të lartë të izolimit termik.
  • Ideale për ndërtesa zyrash dhe rezidenciale të reja dhe të rinovuara .
  • Performancë e lartë e certifikuar.

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
56 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
101 mm
LLOJI XHAMIT
I dyfishtë
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
26mm
MEKANIZMI
Euro-nut
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik në 3 nivele me llastikë EPDM & shkumë
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjërësi 12mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
Klasi 7A (300 Pa)
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
KLASI 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3/B3

Karakteristikat

UF
nga 2.5 në më shumë se 3.6 W/m²K
PESHA KANATIT
me shume se 130 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjithë tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem tek me hapje Antiribaldi
Sistem tek me hapje Antiribaldi
Derë teke Pivot me pjesë fikse xhami