Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Përshkrim

SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.

Avantazhet

  • Vlera e lartë në raport parash
  • Kursime të larta të energjisë falë efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Përmirësim i dritës natyrale në sajë të mundësisë për të përdorur kanatin e fshehur
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose të harkuar
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
70 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20 deri në 59 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujits
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm & 20 mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε900
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REDUKTIMI I ZERIT
47 dB

Karakteristikat

UF
nga 2,3 deri në 2,9 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç