Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar COMFORT M20000

Sistem me hapje I izoluar COMFORT M20000

Përshkrim

COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.

Avantazhet

  • Vlera shumë e mirë në raport parash
  • Efikasitet i mirë i energjisë
  • Niveli i mirë i sigurisë
  • Izolim i mirë i zërit
  • Cilësi e lartë me shfaqje të certifikuara
  • Shumëllojshmëria e dizajnit të profilit
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Funksionalitet i lartë

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
106 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
157 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 48 mm
MEKANIZMI
Dado -Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 20 & 24 mm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E750
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
UF
nga 2,7 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
09
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
10
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
11
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
12
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Dosje referuese