Alumil Albania
Choose your local website

Tarracat Emerald

Situata

Si një burim i vazhdueshëm frymëzimi, deti përbën pikën e përqendrimit të periferive jugore të Athinës. Një kompleks arkitektural bashkëkohor arkitekturor vizualisht i sofistikuar në Glifadha është i orientuar drejt vijës së horizontit me pamje të pambrojtur të Gjirit Saronikut.

Rrezultatet

Dizajni linear, filozofia gjeometrike dhe përshtatja e parimeve të lëvizjes moderne, kompozojnë një peizazh tektonik i cili ndërthur përdorime kontradiktore. Zyra dhe banesa, presioni dhe koha e lirë, aktiviteti dhe qetësia, përmes prizmit arkitektonik. Ngjyra e bardhë e ndritshme thekson ndjenjën e luksit, si dhe stilin e rreptë të ndërtesës. Ndërlidhja më e madhe e mundshme midis njeriut modern dhe mjedisit natyror arrihet falë hapjeve të mëdha, sipërfaqeve të xhamit dhe minimumit të dukshëm të aluminit. Dizajni minimal përbën mishërimin midis funksionalitetit dhe estetikës, me sipërfaqe të gjelbërta përreth ndërtesës, duke theksuar praninë e mjedisit natyror brenda pëlhurës urbane.

Identiteti Projektit

Vendi
Greqi
Qyteti
Athine
Zona
Glyfada
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

TECHNIKAL, Νικολής Νίκος