Alumil Albania
Choose your local website

Qendra Shëndetësore Adice

Një Qendër Shëndetësore duhet të jetë funksionale dhe të frymëzojë paqe mendore dhe siguri për njerëzit që kanë nevojë për shërbimet e saj. Ndërtimi i qendrës së kujdesit parësor shëndetësor në lagjen Adice Novi Sadit ofroi të gjitha elementet e lartpërmendura për të përmbushur parakushtet kryesore për suksesin e projektit.

Dizajni arkitektural i arkitektëve të dba krijoi dy nivele. Niveli i poshtëm ka një karakter tërheqës, i zgjeruar nga ndjenja e intimitetit të krijuar nga format e lakuara të fasadës. Niveli i sipërm ndjek vija të drejta, ndërsa pesë çatitë trekëndore të lidhura plotësojnë ndjesinë intime pasi të kujtojnë çatitë e banesave.

Sistemi i aluminit me mentesha ofron termoizolim të lartë, dizajn modern dhe akses të lehtë, një veçori thelbësore për ata që do të kenë nevojë për kujdes mjekësor në ndërtesë. Gjithashtu, sistemi minimal i fasadës përshtatet në mënyrë të përkryer me vizionin arkitektural duke siguruar efikasitet të lartë të energjisë, rritje të qëndrueshmërisë statike dhe dritë natyrale të përmirësuar.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve me mentesha të përdorura në projektin

qendra shëndetësore Adice, mund të vizitoni përkatësisht faqet e produktit të SMARTIA S67 dhe SMARTIA M50.Arkitekt: DBA Architects

Identiteti Projektit

Vendi
Serbi
Qyteti
Novi Sad
Zona
Adice
Viti
2022
Shto tek të preferuarat