Alumil Albania
Choose your local website

Ndërtesë Zyre Politakis Group

Situata

Zyra arkitekturale   TAKA + PARTNERS mori përsipër rinovimin e një ndërtese zyre dykatëshe, me vendndodhje në Thermi, Selanik.

Zgjidhja

Organizimi i katit përdhe përfshin një zonë ndenjeje dhe mikëpritjeje, një zyrë kontabiliteti, zyra private, hapësira të tilla si ​​: dhomë konferencash, dhomë arkivi dhe dhoma ndihmëse. Organizimi i katit të parë përfshin zyra private dhe hapësira qetësimi. Koncepti arkitektural kombinon zhvillimin funksional dhe estetik së bashku me cilësinë e përmirësimit të hapësirës së punës. Për më tepër, teknologjitë e reja dhe mjetet e menaxhimit të energjisë janë përfshirë në ndërtesë. Veshja me dru dhe beton së bashku me elementët metalikë përbëjnë një hapësirë ​​pune funksionale. Zyrat janë të ndara me njësi ndarëse xhami ndërsa promovojnë unitetin e hapësirës, ​​kontaktin me sy dhe dritën përmes korridoreve të brendshme. Zonat e gjelbra janë të integruara në hapësirë ​​si njësi krijuese dhe kolektive për punonjësit. Mobiljet janë bërë me porosi dhe burimet alternative të ndriçimit dhe drita natyrale krijojnë zgjidhje të përshtatshme për ndriçimin. Falë sistemeve të kontrollit dhe monitorimit që janë instaluar, efikasiteti i energjisë dhe konsumi i ulët i energjisë është arritur. Mbulesa e jashtme e ndërtesës është e veshur me  fasada prej alumini dhe pllaka të mëdha muri. Kështu, është krijuar një fasadë unike ndërtese që lejon punonjësit në ndërtesë të punojnë nën intimitet të lartë, por në të njëjtën kohë, ajo siguron unifikim me mjedisin e jashtëm.

Identiteti Projektit
Vendi
Greqi
Qyteti
Thermi
Zona
Selanik
Viti
2019
Përmasa
300 sq.m
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

Garofalou Anastasios