Alumil Albania
Choose your local website

Zaniduralumin

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Zaniduralumin ofron dyer, dritare, dritare alumini dhe plastike të cilat plotësojnë nevojat dhe ambiciet arkitekturore në shtëpine tuaj. Sisteme alumini me ure termike për të arritur mbrojtjen maksimale të temperaturave të ambientit tuaj dhe shume seri të ndryshme per t'u përshtatur per hapësirat tuaja të mëdha dhe të vogla dhe per ti bërë ato te punojne ne menyre te perkryer qe ju te ndani ambjentin e jashtëm nga ai i brendshmi.

Fasada të vazhduara strukturale dhe gjysemstrukturale duke i veshur ato me xhama të gjitha llojeve sipas kërkesës se secilit. Izolim termik të dyfishtë, Xhama antipanik, të blinduar. Fasada të kombinuara me veshje me kompozit (albond, etalbond, jbond, etj).