Alumil Albania
Choose your local website

Veral Alumin SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Veral shpk i ka fillesat ne Greqi 45 vjet me pare me ndertime celiku dhe 35 vjet me pare kemi bere hapat e pare ne sektorin e aluminit. Kompania ka investuar ne teknologjite e reja dhe ka ecur me ritme te larta duke u bere nje nga kompanite me cilesore dhe me te medha te Aluminit ne Greqi. Nje grup njerezish me objektiva te larta, me nje pasion mbi cilesine dhe sjell: inovacione, projektime, prodhime dhe instalime te produkteve me te reja ne treg. Me muaj te tere, stafi ka qene pjesmarres ne shume seminare. Kompania trajnon personelin ne menyren me te kualifikuar qe ata te jene me te miret e fushes se, ne menyre qe personeli i kompanise te behet me i miri.