Alumil Albania
Choose your local website

T4 Tanushi SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Tanushi – eksperiencë shumë-vjecare jashtë shtetit dhe njohje të gjerë në fushen e punimit të xhamit dhe aluminit, pjesë e rëndësishme e tregut shqiptar.

Tek ne do të gjeni partnerin që ju keni nevojë për të realizuar punimet tuaja. Gjithçka mund të realizohet duke pasur përkushtim dhe profesionalizëm në punën që bëjmë.