Alumil Albania
Choose your local website

NI IDEA CONSTRUCTION SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Ofrojmë sisteme të ndryshme për cdo aplikim dhe kërkesë.

Shërbimet Tona:

Dritaret dhe dyert janë një investim i rëndësishëm. Ato ofrojnë një rritje të dritës dhe një lidhje të drejtpërdrejtë me ambientin e jashtëm, duke rritur ndjenjën e lirisë dhe cilësinë e përgjithshme të jetës.

NI Idea ofron sisteme alumini për cdo aplikim, kërkesë dhe nevojë

Sisteme të ndryshme kangjellash moderne dhe qëndrueshmëri të lartë

NI Idea ofron sisteme PVC për cdo aplikim, kërkesë dhe nevojë