Alumil Albania
Choose your local website

Nesim SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Supreme Smartia Comfort

Produktet Inovative Bejne Projekte Inovative

Nesim shpk, prej vitit 2001 operon ne fushen e ndertimeve, ne perpunimin dhe montimin e produkteve te ALUMINIT dhe te PVC-se. Aktiviteti shtrihet ne te gjithe Shqiperine, si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm të stafit drejtues dhe stafit teknik të përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë të departamentit të prodhimit dhe montimit. Nivelet e larta estetike dhe teknike janë në bazë të kërkesave të kohës të certifikuara sipas standartit më prestigjoz të cilësisë dhe menaxhimit ambjental : ISO 9001:2008, duke i siguruar klientit cmim dhe cilësi maksimale.