Alumil Albania
Choose your local website

Jeton Gazidede

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

AluPlast Dibra nisi ne vitin 2000 si nje biznes i vogel per te qene ne sherbimin te komunitetit te Dibres.Tashme u bene 23 vjet, ku ne qytetin e Peshkopise, ka arritur te marre pelqimin e klienteve per nga cilesia e produkteve dhe sherbimeve si dyer, dritare, grila, kangjella alumini dhe shume sherbime te tjera. Ajo cfare e karakterizon kete firme, eshte jo vetem kualiteti, por edhe komunikimi dhe ngrohtesia me klientin dhe sugjerimet e punes qe i pershtaten cdo klienti,.

Punimet pa ndaluar vazhdojne ne te gjithe rrethin e Dibres, ne Shqiperi dhe me gjere si:  Itali, Greqi, Maqedoni, Kosove dhe Gjermani.Pas suksesit të produkteve tona inovative dhe zgjidhjeve të sistemit qëndron një ekip i tërë stafi krijues.

Kontakti personal midis anëtarëve të ekipit individual, një mjedis pune miqësor dhe i këndshëm dhe ambientet moderne të vendit të punës, të gjitha sigurojnë që stafi ynë të ndihet i qetë.

Qëllimi Yne

“E vetmja mënyrë për t’i mbijetuar këtij tregu të vështirë është të vazhdosh me zhvillimet. Identifikimi i tendencave dhe kultivimi i një shpirti pionier e ndihmon aluplast të sigurojë pozicionin e saj aktual dhe të rritet në të ardhmen.”

Gjatë ketyre viteve të fundit, teknologjia ka përparuar me një ritëm të jashtëzakonshëm. Produktet tuaja të reja nga Aluplast bëjnë shumë më tepër nga sa mendoni sepse kanë cilësi të lartë.

Na kontaktoni për cdo lloj porosie.