Alumil Albania
Choose your local website

Gruppo Koni

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Supreme Smartia Comfort


Te derdhesh themele të forta për një të nesërme të qetë
Gruppo Koni, operon në zonën metropolitane të Milanos dhe rrethinave të saj që nga viti 1998, dhe në
Shqipëri nga 2015, duke u kujdesur për procesin e ndërtimit nga fazat e projektit në
realizimin e tyre si ndërtesat publike, komplekset e reja arkitektonike.
Fuqia e kompanisë sonë është besueshmëria dhe përvoja, të njohura nga ndërkombëtarët
certifikata të tilla si UNI EN ISO 9001: 2008; OHSAS 18001: 2007; PAS 99: 2012 dhe EPA
LEAD SAFE.
Një ekip profesional dhe shumë i specializuar na lejon të mbajmë standarde të larta të
prodhimit dhe fleksibilitetit në ofrimin e shërbimeve tona.