Alumil Albania
Choose your local website

GINZA SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Supreme Smartia Comfort

RRETH NESH

Kompania prodhuese Ginza LLC, është themeluar në fillim të vitit 2006, me 100% kapital privat dhe është në pronësi të një pronari të vetëm. Selia e ndërmarrjes Ginza gjendet në magjistralen Prishtinë-Pejë, në fshatin Grabanicë, komuna e Klinës.

Ginza operon në një sipërfaqe prodhimi të mbyllur prej 1000 metrash katrorë dhe një sipërfaqe të hapur prej 3000 metrash katrorë. Aktiviteti kryesor i kompanisë është prodhimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve PVC dhe alumini, si dhe prodhimi dhe montimi i fasadave të xhamit dhe ventilimit duke përdorur konstruksione mbajtëse alumini. Ginza ka linja të automatizuara për prodhimin e dritareve PVC, dritareve dhe fasadave prej alumini, si dhe linjë për përpunimin e xhamit termik.

Kapaciteti ynë aktual i prodhimit është 60 dritare në 8 orë. Furnizuesit tanë të lëndëve të para janë marka të mirënjohura globale: PROFINE GROUP, ALUMIL, SCHUCO, SIEGENIA-AUBI, GUARDIAN GLASS, FUNDERMAX, RIEDER, etj. Linjat tona të prodhimit përmbajnë marka të njohura si: ELUMATEC MASCHINEN, STURTZ, BOTTERO, FOREL, SZILANK, etj.

Prodhojmë korniza PVC dhe alumini për dritare, dyer, porta dhe fasada ventiluese. Gama jonë e gjerë e llojeve të dritareve dhe dyerve përfshin tendë, dritare me xhama, dritare rrëshqitëse, dritare me anim dhe kthesë, dyer franceze, dyer me varëse, dritare dhe dyer me anim dhe rrëshqitje, dyer me xham të dyfishtë me ngritje dhe rrëshqitje.