Alumil Albania
Choose your local website

EVO CONSTRUCTION SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

EVO CONSTRUCTION është një kompani e cila operon prej  disa vitesh në tregun Shqipëtar dhe  aftësitë tona profesionale kanë treguar që shumë klientë kanë mbetur të kënaqur me ne, duke na referuar tek klientë të tjerë . Kompaia jonë përbëhet nga nje staf i kualifikuar me dëshiren për të punuar .I’u sigurojmë klientëve tane  shërbim profesional , në mënyrën më të shpejtë dhe  më të kualifikuar. 

Vizioni Ynë

Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulim maksimal të tregut në këtë fushë.Ne synojmë të jemi gjithmonë në një proces drejt risive dhe inovacioneve të reja.Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe i motivuar.Ne synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë integriteti, ekselenca, klienti prioriteti ynë.