Alumil Albania
Choose your local website

EURO CONST

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë në fasadat e xhamit. Gjatë 31 viteve aktivitet, që nga krijimi i kompanisë, EUROCONST shpk ka zgjeruar aktivitetin e saj ne tërë Shqipërinë. Falë eksperiencës dhe garancive që EUROCONST sh.p.k paraqet në cdo projekt, sot kompania është e gatshme të shtrijë aktivitetin e saj edhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

Përse të na zgjidhni ne ?

Cilësi

Shërbimi cilësor është një tjetër pikë e fortë e jona që gjithmonë gjendemi të gatshëm për ti ndihmuar klientët tanë me cilësinë më të mirë në treg.

Korrektësi

Korrektësia me klientin është ajo çfarë na dallon ne prej të tjerëve. Gjithmonë prioriteti ynë është korrektësia me klientin dhe çdo gjë të jetë sipas kërkesave të tyre.

Shpejtësi

Porositë e bëra tek ne dorëzohen gjithmonë në kohë tek klienti ynë. Klienti tek ne dhe prioriteti për t'i dorëzuar tek klienti në kohën e duhur është prioriteti i kompanisë tonë.