Alumil Albania
Choose your local website

Bledar Alimerko

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Me nje eksperience 27 vjecare dhe përkushtim te vazhdueshem që t’ju ofrojmë shërbime sa me cilësore. Veprimtaria është e përqëndruar kryesisht në prodhinin e produkteve me profile duralumini të llojeve nga më të ndryshmet, kryesisht dyer, dritare, sistem palosje, vetrata, etj.