Alumil Albania
Choose your local website

Asllani Alumin

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

“Asllani Alumin” Përpunues  të profileve të aluminit për Dyer & Dritare, Kangjella, Fasada, Veshje me Albond, etj. Operon ne tregun shqipëtar që prej Vitit 1997 me një eksperiencë të gjatë shumë vjecar në treg e bën kompaninë tonë lider. Korrektësi, Cilësi, Garanci, për produktin qe ne ofrojmë për klientët tanë na bën ne të Besueshëm dhe përgjegjës per realizimin e ideve dhe projekteve. Kontaktoni tek ne për të mar zgjidhje dilemat dhe projektet që ju dëshironi të realizoni.