Alumil Albania
Choose your local website

ALUPASION SHPK

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Alupasion është një kompani, e cila operon ne fushën e ndërtimit me ekspertizë në projektimin, përpunimin dhe prodhimin e të gjithë aksesorëve prej alumini. Alupasion, e gjendur në treg që prej vitit 1996 me një standart të lartë cilësie dhe korrektësi të vazhdueshme. Në 20 vitet e fundit, kompania Alupasion ka ecur me hapa të rëndësishëm për të rritur gamën e produkteve në sektorin e prodhimit. Në bashkëpunim të vazhduar me partnerë të huaj, Alupasion investon vazhdimisht në përmirësimin e kapacitetve teknike në përputhje me standartet Europiane, kjo përket me certifikimin e produkteve me standartet ISO.