Alumil Albania
Choose your local website

Alban Busho

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Me një eksperiencë 20 vjecane në treg ne mundoheni të japim më te miren tonë që në fund klienti të jetë i kënaqur nga puna jonë. Kryesisht punojmë me vila, hotele, shtëpi banim, lokale etj. Ne punojmë 100% me materiale Alumil duke përfshirë sistemet S67, MF65, M630 por dhe shumë siteme të tjera sipas kërkesave të klientit. Shpejtësia dhe korektësia na bën të besueshëm dhe seriozë në punën tonë.