Alumil Albania
Choose your local website

ÇELA-AL

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Kompania CELA-AL nisi si një aktivitet modest në vitin 2002 por me vite u rrit dhe u sofistikua duke konkuruar tregun e shërbimeve të produkteve të Aluminit, duke sjellë për klientët cilësi produkti dhe shërbimi. Në vite, përpjekjet janë kthyer me sukses si klientë të kënaqur dhe rritja e numrit te klientëve të rinj. Bashkëpunimi i kompanisë CELA-AL i ka kaluar kufijtë kombëtare duke u bërë pjesë e projekteve të mëdha dhe duke kënaqur klientë përtej kufijve të Shqipërisë, në shtete si: Gjermani, Angli, Itali dhe Kosovë.

Pse te zgjidhni CELA-AL ?


Kompania CELA AL ofron për klientët e saj